Sony Xperia XZ1 Compact primește randări detaliate; vine cu display de 4.6 inch și măsoară 9.6 mm în grosime

1.433 ori
<b>Sony Xperia XZ1 Compact primește randări detaliate; vine cu display de 4.6 inch și măsoară 9.6 mm în grosime</b>Primim astăzi din partea lui @onleaks o serie de randări cu adevărat detaliate pentru smartphone-ul Sony Xperia XZ1 Compact, device așteptat la IFA 2017 în doar o lună. Este vorba despre un terminal cu diagonala de 4.6 inch ce beneficiază de

O nouă colaborare dintre zvonacul @onleaks și publicația 91mobiles.com ne aduce astăzi o serie de randări detaliate pentru Sony Xperia XZ1 Compact - telefon ce va fi prezentat oficial în cadrul ediției IFA din acest an. Așa cum știți deja, dispozitivul de față va opta pentru o diagonală de numai 4.6 inch, urmând a oferi o rezoluție HD doar și totodată puternicul procesor Qualcomm Snapdragon 835 la bord.

Potrivit informațiilor pe care acești doi colaboratori mai sus menționați le-au obținut, se pare că telefonul va măsura 9.6 mm în grosime, dimensiune de-a dreptul generoasă pentru un smartphone al anului 2017. Nu este vorba despre un battery phone în cazul de față și dacă nu mă înșel toate modelele Xperia din zona compact au stat la fel de prost la nivel de talie.

Revenind la telefon, vedeți aici un produs care preia din linia de design a lui Xperia XZs, fiind remarcate și elementele de la exteriorul carcasei precum slotul SIM, scanner-ul de amprente plasat lateral, portul USB Type-C de la bază și jack-ul audio ce este regăsit în partea de sus. Ar trebui să primim aici 4 GB RAM, 64 GB de stocare și același senzor de 19 megapixeli pe care varianta Xperia XZ1 îl va oferi la bord.

Mă aștept ca prețurile să treacă de 2.500 lei, asta la nivel local. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×