Nokia se apropie de liman: interfața pentru noile sale telefoane, finalizată?

Autor:  | Publicat în:  Nokia 2.280 ori
<b>Nokia se apropie de liman: interfața pentru noile sale telefoane, finalizată?</b>După vremuri destul de întunecate pentru Nokia și probleme cu amânări sau anulari de smartphone-uri, iată că brandul finlandez se apropie de liman și se pare că MeeGo OS e tot mai aproape de finalizare. Vestea vine din sânul comunității de...

După vremuri destul de întunecate pentru Nokia și probleme cu amânări sau anulari de smartphone-uri, iată că brandul finlandez se apropie de liman și se pare că MeeGo OS e tot mai aproape de finalizare. Vestea vine din sânul comunității de dezvoltatori care tocmai au adus ultimele retușări lui Qt Quick UI, coloana verterbrala a interfaței MeeGo.

Să sperăm că această veste bună se va concretiza într-un smartphone la Mobile World Congress 2011, care va debuta pe 14 februarie. Ca și Samsung și LG, Nokia va avea un anunț de făcut pe 13 februarie și probabil și unul pe 11, dată la care are loc întrunirea acționarilor săi, pentru a decide direcția viitoare.

După o săptămână de speculații cu privire la adoptarea lui Android sau Windows Phone 7 pe handseturile Nokia, revenim la MeeGo drept platformă principală a companiei finlandeze. Symbian pare în continuare sortit pieirii, dar cine știe cum vor evolua lucrurile? Cert e că după această lună vom avea o idee clară în ce direcție se îndreaptă Nokia.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×