Apple "piratează" filme rusești? Pelicule incluse ilegal În iTunes Rusia!

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.607 ori
<b>Apple "piratează" filme rusești? Pelicule incluse ilegal În iTunes Rusia!</b>Studioul rus de filme Mosfilm și o autoritate cinematografică din Rusia au declarat recent pentru BBC că Apple a inclus în iTunes câteva filme clasice rusești, fără a obține aprobarea deținătorilor peliculelor. Printre titluri se număra...

Studioul rus de filme Mosfilm și o autoritate cinematografică din Rusia au declarat recent pentru BBC că Apple a inclus în iTunes câteva filme clasice rusești, fără a obține aprobarea deținătorilor peliculelor. Printre titluri se număra Gentlemen of Fortune, Assa, The Diamond Arm, Kin-dza-dza și Cheburashka.

Aceste producții au o vârstă considerabilă, dar asta nu anulează copyright-ul studiourilor rusești asupra lor. Apple a promis că va rezolva toate plângerile asupra drepturilor de autor și probabil la această oră filmele au dispărut deja din iTunes. E amuzant să aflăm că tocmai gigantul din Cupertino face astfel de greșeli, Steve Jobs și ai lui luptând aprig pentru copyright și plata conținuturilor media.

și mai amuzant este faptul că în Rusia pirateria e în floare, iar "americanii cei răi" nu au făcut decât să ofere prin iTunes conținuturi deja descărcate de pe mii de site-uri de torente.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×