Nokia se așteaptă la creșteri financiare în a 2-a parte a anului odată cu extinderea rețelelor 5G

902 ori
<b>Nokia se așteaptă la creșteri financiare în a 2-a parte a anului odată cu extinderea rețelelor 5G</b>În aceste zile multe companii își anunță rezultatele financiare înregistrate în ultimul trimestru din 2018, printre acestea numărându-se Samsung, Qualcomm, iar mai nou și Nokia. Aflăm pe această cale că finlandezii

În aceste zile multe companii își anunță rezultatele financiare înregistrate în ultimul trimestru din 2018, printre acestea numărându-se Samsung, Qualcomm, iar mai nou și Nokia. Aflăm pe această cale că finlandezii au terminat anul cum nu se poate mai bine, înregistrând vânzări de 6.9 miliarde de euro în perioada de 3 luni, sumă în creștere comparativ cu vânzările nete de 6.7 miliarde euro din Q4 2017.

Nokia

Profitul operațional a fost de 552 milioane de euro în trimestrul 4 din 2018, cifră în creștere cu 32% față de profitul înregistrat în Q4 2017 de 419 milioane euro. Cât despre așteptările pentru anul 2019, CEO-ul companiei și anume Rajeev Suri a declarat prin intermediul unui comunicat de presă faptul că în prima parte a anului finanțele se vor afla pe linia de plutire.

Creșteri sunt așteptate să apară din a doua parte a anului atunci când rețelele 5G se vor extinde și pe măsură ce cererea va crește mai ales acum în situația în care echipamentele de rețea Huawei sunt refuzate de mai toate națiunile și operatorii globali. La ora actuală Nokia este împărțită în două divizii Networks și Tehnologies, având încheiate parteneriate de licențiere ale brandului cu HMD Global și de licențiere a brevetelor cu Samsung și Oppo. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×