Nokia se rebranduieste; Prima etapă - schimbarea de font (Nokia Sans devine Nokia Pure)

1.841 ori
<b>Nokia se rebranduieste; Prima etapă - schimbarea de font (Nokia Sans devine Nokia Pure)</b>După ce și-a schimbat strategia pe piața telefoanelor, anunțând că se va axa pe Windows Phone 7 și mai puțin pe Symbian și MeeGo, Nokia trece la rebranduire. Primul pas făcut în această direcție este o schimbare de font, astfel că Nokia Sans...

După ce și-a schimbat strategia pe piața telefoanelor, anunțând că se va axa pe Windows Phone 7 și mai puțin pe Symbian și MeeGo, Nokia trece la rebranduire. Primul pas făcut în această direcție este o schimbare de font, astfel că Nokia Sans este înlocuit cu Nokia Pure.

Deja fontul Nokia este unul dintre cele mai ușor de recunoscut din lume, dar finlandezii au simțit nevoia unui look modern. Era de ajuns să vedem un caracter sau două în culoare albastră pentru a ne da seama că acesta are legătură cu gigantul nord european. Ei bine, acum fontul adoptat este Nokia Pure, care va fi aplicat tuturor terminalelor Nokia, website-urilor companiei și documentelor oficiale.

Nokia Pure

Finlandezii afirmă că acest font a fost creat special pentru mediile digitale. Vom vedea oare o actualizare specială pentru Symbian^3 cu această ocazie?

Nokia Pure

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×