Prețul lui OnePlus 3 este confirmat accidental de un cotidian financiar din India, prin intermediul unei reclame

1.348 ori
<b>Prețul lui OnePlus 3 este confirmat accidental de un cotidian financiar din India, prin intermediul unei reclame</b>În cadrul unui eveniment pregătit pentru dimineața zilei de mâine, cei de la OnePlus vor dezvălui oficial noul flagship numit OnePlus 3, terminal al cărui design îl știm de ceva timp. De asemenea, și specificațiile au ieșit la iveală, iar acum avem ocazia

OnePlus 3 se va lansa oficial chiar mâine dimineață în cadrul unui eveniment de presă pregătit temeinic la ora actuală, model ce va adopta o carcasă unibody din metal și specificații hardware de top. Atât design-ul, cât și dotările sale au ieșit la iveală de o bună perioadă de timp, iar astăzi avem ocazia să aflăm și prețul oficial destinat variantei ce ne oferă 6 GB memorie RAM la interior.

Acest detaliu despre preț a fost confirmat accidental de către un cotidian financiar din India prin intermediul unei reclame, la scurt timp după ce Zauba lista importul a 7200 terminale OnePlus 3. De aici reiese faptul că telefonul va costa aproximativ 369 euro ~ 1.670 lei pe piața indiană. Vânzările pentru acest dispozitiv vor începe chiar de mâine prin intermediul Amazon.in, și asta fără sistemul de invitații folosit anterior de către companie.

Vă amintim că OP3 sosește cu display Full HD de 5.5 inch, cu un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 820 și cu o cameră foto principală de 16 megapixeli. Primim un senzor frontal de 8 megapixeli pentru captura selfie, iar printre alte dotări ale sale mai regăsim și un scanner de amprente amplasat frontal.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×