Nokia si Verizon pregatesc un terminal 4G

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.667 ori
<b>Nokia si Verizon pregatesc un terminal 4G</b>Gigantii Nokia si Verizon pregatesc un terminal cu touchscreen care sa suporte conectivitate bazata pe viitoarea retea 4G LTE. Sansele ca acesta sa functioneze in Romania in viitorul apropiat sunt extrem de mici, dupa ce operatorii nostri nu si-au...

Gigantii Nokia si Verizon pregatesc un terminal cu touchscreen care sa suporte conectivitate bazata pe viitoarea retea 4G LTE. Sansele ca acesta sa functioneze in Romania in viitorul apropiat sunt extrem de mici, dupa ce operatorii nostri nu si-au manifestat interesul de a cumpara o licenta 4G, asa cum va informam aici .

Concurand cu ofertele celor de la AT&T, care ofera popularul iPhone de mai mai bine de un an, Nokia si Verizon doresc sa domine piata wireless a viitorului, printr-un parteneriat exclusiv. Intelegerea ar oferi in sfarsit celor de la Nokia sansa de a atinge popularitatea mult-dorita in SUA, de vreme ce noul sau terminal, vandut in exclusivitate prin Verizon ar beneficia de suport pentru o retea de mare viteza, ce ar permite utilizarea unor servicii gen streaming video HD.

Verizon

Problema cu Nokia in SUA era ca finlandezii nu permiteau operatorilor americani sa controleze dotarile telefoanele care soseau in State. Lipsa cooperarii a daunat mult celui mai mare producator de telefoane din lume, care a lansat uneori prea tarziu modelele sale in SUA. Vestea in legatura cu parteneriatul cu Verizon vine la doar o zi dupa ce Nokia afirma ca doreste sa lanseze primele terminale cu suport LTE pana in 2010.

Sursa: Thestreet.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×