HTC Touch Pro Versus HTC Touch Pro 2 (comparatie a marimii)

2.011 ori
<b>HTC Touch Pro Versus HTC Touch Pro 2 (comparatie a marimii)</b>Dupa ce am asistat la o comparatie dintre HTC Touch Diamond2 si vechea versiune a handsetului, iata ca a venit momentul sa aruncam o privire si asupra unei comparatii de marime dintre HTC Touch Pro si noul Pro 2, anuntat la Mobile World Congress 2009. HTC...

Dupa ce am asistat la o comparatie dintre HTC Touch Diamond2 si vechea versiune a handsetului, iata ca a venit momentul sa aruncam o privire si asupra unei comparatii de marime dintre HTC Touch Pro si noul Pro 2, anuntat la Mobile World Congress 2009.

HTC Touch Pro masoara 51 x 102 x 18.05 mm, in vreme ce Touch Pro 2 are dimensiunile 59.2 x 116 x 17.25 mm, ceea ce inseamna ca terminalul proaspat anuntat este cu mult mai mare decat predecesorul sau. Noul smartphone este cu 8.2 mm mai lat si cu 14 mm mai lung decat primul Touch Pro, si chiar mai lung decat HTC Kaiser.

Dintre cele 3 terminale amintite mai sus, Touch Pro 2 este cel mai subtire, dar ne intrebam cat de tentant va fi el pentru oamenii de afaceri, avand in vedere marimea sa. Daca stam sa ne gandim la faptul ca iPhone 3G masoara 62.1 x 115.5 x 12.3 mm, descoperim ca succesul vine si daca avem de-a face cu un handset de mari dimensiuni, dar in cazul telefonului produs de iPhone, isi spune cuvantul designul curbat.

Sa fie Touch Pro 2 prea mare pentru a fi comod?

Sursa: Wmpoweruser.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×