Nokia Superman și Leo, viitoare nume de cod ale telefoanelor Lumia/Asha/X; Lista conține 8 nume noi!

1.436 ori
<b>Nokia Superman și Leo, viitoare nume de cod ale telefoanelor Lumia/Asha/X; Lista conține 8 nume noi!</b>@evleaks este la posturi și într-o zi de luni, cu o descoperire foarte interesantă legată de viitoare handseturi lansate de Nokia. Leaksterul a pus mâna pe câteva nume de cod, unele amuzante, altele interesante, pe care le aflați mai jos. E vorba...

@evleaks este la posturi și într-o zi de luni, cu o descoperire foarte interesantă legată de viitoare handseturi lansate de Nokia. Leaksterul a pus mâna pe câteva nume de cod, unele amuzante, altele interesante, pe care le aflați mai jos.

E vorba despre Nokia Ara, Leo, Moonraker, Onyx, Peridot, Superman, Tesla și Vantage. Aceste 8 nume de cod pot fi asociate cu smartphone-uri Lumia, cu terminale midrange sau low end Asha sau cu noi device-uri cu Android din seria X. Nokia de abia lansase telefoanele Lumia 630, Lumia 635 și Lumia 930 la BUILD 2014 cu puțin timp în urmă și iată că avem deja și planuri de viitor.

Ce lipsește în 2014? Un cameraphone veritabil, unul care să continue tradiția lui 808 Pureview și Lumia 1020, dar și să treacă la următorul nivel când vine vorba de optică. Acel Nokia Superman promite să fie un hit, mai ales că eu nu aș numi Superman un Lumia cu ecran de 4 inch sau vreun Asha. Mă aștept să vedem aici și terminale cu 3 GB RAM, procesor Snapdragon 805 și poate chiar acel ecran QHD despre care s-a vorbit recent.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×