Samsung Galaxy S5 Zoom ar putea fi numit Galaxy K și lansat pe 29 aprilie

1.049 ori
<b>Samsung Galaxy S5 Zoom ar putea fi numit Galaxy K și lansat pe 29 aprilie</b>Samsung are un eveniment în dată de 29 aprilie, care ar putea să ne dezvăluie în sfârșit modelul Galaxy S5 Zoom, conform unor scăpări. Aparent acest model care a avut partea din spate fotografiată săptămâna trecută ar putea fi numit...

Samsung are un eveniment în dată de 29 aprilie, care ar putea să ne dezvăluie în sfârșit modelul Galaxy S5 Zoom, conform unor scăpări. Aparent acest model care a avut partea din spate fotografiată săptămâna trecută ar putea fi numit comercial Galaxy K.

Samsung a trimis deja invitații la evenimentul de pe 29, care va avea loc la Muzeul Red Dot Design din Singapore. în cadrul Samsung Media Day am putea asista la debutul acestui cameraphone, mai ales că și invitația oferă un indiciu, prin motto-ul "Kapture the moment". Vă reamintesc ce spun speculațiile despre acest smartphone și anume că va avea un display Super AMOLED de 4.8 inch cu rezoluție HD, un procesor hexa core Exynos și un GPU Mali T624.

în plus, vom avea parte și de 2 GB RAM, o cameră de 20 MP în spate cu zoom optic de 10x și un blitz Xenon. în partea frontală vom avea o cameră de 2 MP, iar ca OS își va face apariția Android 4.4.2. Pe 29 vom afla probabil și un preț și o dată de lansare pentru cameraphone, deci marcați dată în calendar.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×