Windows Phone 8.1 disponibil spre download acum (developeri/contra cost); Iată un demo cu Cortana! (Video)

2.776 ori
<b>Windows Phone 8.1 disponibil spre download acum (developeri/contra cost); Iată un demo cu Cortana! (Video)</b>Vestea zilei este că Windows Phone 8.1 este disponibil acum spre download, dar cu câteva mențiuni. în primul rând trebuie să fiți developeri, sau puteți plăti în jur de 63 de lei pentru a debloca acest privilegiu și a beneficia de update....

Vestea zilei este că Windows Phone 8.1 este disponibil acum spre download, dar cu câteva mențiuni. în primul rând trebuie să fiți developeri, sau puteți plăti în jur de 63 de lei pentru a debloca acest privilegiu și a beneficia de update.

După cum știți de abia la vară vine actualizarea în versiunea finală, dar până atunci avem timp să ne obișnuim cu ea și inclusiv cu asistentul virtual Cortana. Din câte știu odată ce instalați acest update nu mai puteți reveni la versiunea precedentă de OS, cel puțin deocamdată și riscați să vă blocați terminalul într-un soi de "limbo" dacă nu vă iese instalarea acestui preview perfect.

Windows Phone 8.1 disponibil spre download acum (developeri/contra cost); Iată un demo cu Cortana! (Video)

Evident, cei care au preview acum vor trece la versiunea finală la vară. Windows Phone 8.1 are limitări în România, asta o spune chiar Erwin după ce a descărcat actualizarea. Asistentul virtual Cortana necesită setări speciale, astfel că va trebui să modificați în setări limba, tastatura și regiunea, toate în English (United States).

Windows Phone 8.1 disponibil spre download acum (developeri/contra cost); Iată un demo cu Cortana! (Video)

După ce reporniți terminalul cu WP8.1 deja instalat veți avea în lista de aplicații și Cortana. Aveți mai jos un demo rapid și interesant, iar aici menționez și că dacă reveniți la limba Romană Cortana dispare. încă o dată mare grijă să nu brickuiti telefoanele voastre WP! în sfârșit acest OS începe să semene a platformă mobilă adevărată, cu centru de notificări și asistent virtual.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×