Nokia va anunță rezultatele financiare ale trimestrului 4 din 2013 pe 23 ianuarie

Autor:  | Publicat în:  Financiare 633 ori
<b>Nokia va anunță rezultatele financiare ale trimestrului 4 din 2013 pe 23 ianuarie</b>Potrivit unei declarații de presă susținută recent de către cei de la Nokia, se pare că aceștia își vor prezenta rezultatele financiare obținute în trimestrul 4 din 2013 pe data de 23 ianuarie. &nbsp; Evenimentul de presă va avea loc pe 23...

Potrivit unei declarații de presă susținută recent de către cei de la Nokia, se pare că aceștia își vor prezenta rezultatele financiare obținute în trimestrul 4 din 2013 pe data de 23 ianuarie.

Evenimentul de presă va avea loc pe 23 ianuarie la ora 13:00 (ora României). Pe lângă acestea, cei de la Nokia vor întocmi câte un raport special pentru fiecare divizie a companiei: Nokia HERE, Nokia Solutions Networks și Nokia Advanced Technologies.

De asemenea, va fi întocmit și un raport special pentru “Activitățile întrerupte” din cadrul companiei. Suntem curioși de veniturile înregistrate de Nokia, venituri ce vor fi reprezentate de o mare parte din vânzările hit-ului Nokia Lumia 520.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×