LG G3 ar putea fi lansat În luna mai, zvonurile afirmă că va avea ecran 2K

1.446 ori
<b>LG G3 ar putea fi lansat În luna mai, zvonurile afirmă că va avea ecran 2K</b>în vreme ce Samsung Galaxy S5 e teoretic confirmat pentru o lansare în luna martie, LG nu are încă un flagship pregătit pentru a concura cu modelul Samsung. Ei bine astăzi aflăm detalii despre acel model, numit deocamdată LG G3. &nbsp; Cu un an...

în vreme ce Samsung Galaxy S5 e teoretic confirmat pentru o lansare în luna martie, LG nu are încă un flagship pregătit pentru a concura cu modelul Samsung. Ei bine astăzi aflăm detalii despre acel model, numit deocamdată LG G3.

Cu un an în urmă LG lansa un flagship numit LG Optimus G Pro în luna aprilie și apoi unul numit LG G2 în septembrie. în mod logic LG G3 ar trebui să vină la toamnă, dar iată că LG e gata să ni-l ofere încă din mai, dacă totul merge bine. Presa din Coreea de Sud citează surse din industrie, afirmând că LG își va lansa handsetul în mai, dotat cu un display 2K.

Se pare că LG ar fi hotărât în ultima clipă luna lansării, mutând-o mai devreme pentru a concura cu Galaxy S5. Producătorul sud-coreean spera să intre pe piața smartphone-urilor 2K înainte ca aceasta să fie suprasaturată de concurenți. Ne întrebam totuși ce se va întâmpla cu LG G Pro 2, care se afla deja în producție și trebuia să sosească în următoarele săptămâni, tot cu un ecran 2K.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×