Produse evoMAG.ro

Nokia va anunta un nou telefon ultra-rezistent in curand

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.836 ori

Daca va numarati printre posesorii de telefoane mobile care se poarta dur cu aceste terminale, aflati ca Nokia se pregateste sa anunte un nou model de telefon ultra-rezistent, conform celor de la Nokia Conversations. Site-ul ofera un preview al...

Daca va numarati printre posesorii de telefoane mobile care se poarta dur cu aceste terminale, aflati ca Nokia se pregateste sa anunte un nou model de telefon ultra-rezistent, conform celor de la Nokia Conversations.

Site-ul ofera un preview al telefonului, atat prin intermediul imaginii de mai jos, cat si al clipurilor pe care le puteti admira in acest articol. Intai aflam cum face fata noul handset unei lovituri in plin cu gheata de rugby, lovitura soldandu-se cu zero pagube si apoi vedem noul Nokia lovit de o crosa de golf.

Se pare ca vom mai vedea astfel de clipuri in zilele viitoare, pe masura ce ne apropiem de lansarea handsetului, iar rezistenta noului telefon va fi incercata probabil la fel de mult ca si a lui Nokia N97. Acesta a fost zgariat cu cheia, cu monede, scufundat in apa, intr-un bol cu cereale si lapte si torturat in fel si chip.

[Via: Slashphone.com]

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×