Nokia va folosi tehnologia Assisted GPS

3.308 ori
<b>Nokia va folosi tehnologia Assisted GPS</b>Intr-o declaratie oficiala recenta, Nokia si-a anuntat intentia de a echipa toate viitoarele sale terminale ce includ GPS cu "Assisted GPS". Serviciul va folosi informatii primite de la sateliti, incarcate prin intermediul unei conexiuni de mare viteza....

Intr-o declaratie oficiala recenta, Nokia si-a anuntat intentia de a echipa toate viitoarele sale terminale ce includ GPS cu "Assisted GPS". Serviciul va folosi informatii primite de la sateliti, incarcate prin intermediul unei conexiuni de mare viteza.

Cu ajutorul noii tehnologii pozitia utilizatorului va fi mai usor de localizat pe harta virtuala, iar printre terminalele ce vor beneficia de Assisted GPS se numara si N95, prin intermediul update-ului de firmware v12. Assisted GPS (A-GPS) este un serviciu care ii va ajuta pe utilizatori sa-si gaseasca pozitia pe harta mai rapid si sa ajunga la destinatia dorita folosind traseul cel mai scurt. Primul terminal mobil care foloseste noul serviciu este Nokia 6110 Navigator, care este deja disponibil in magazine, dar si noua versiune a lui N95.

Daca sunteti posesorul unui Nokia N95 (asemeni presedintelui Baserscu) veti beneficia de A-GPS la urmatorul update de firmware. Serviciul mai are un atuu: el va reduce timpul in care un terminal mobil dotat cu GPS isi gaseste pozitia in majoritatea locatiilor de pe glob. Conform reprezentantilor Nokia, Assisted GPS va opera in tandem cu un framework tehnic, ce va permite providerilor sa asigure servicii A-GPS regionale, spre beneficiul utilizatorilor.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×