Prototipul secret Helio este de fapt un... Fujitsu

1.575 ori
<b>Prototipul secret Helio este de fapt un... Fujitsu</b>Dupa ce au publicat poza terminalului de mai jos cu logo-ul Helio pe display, afirmand ca acesta este noul model al producatorului, redactorii de la gizmodo.com au primit un email care le semnala faptul ca telefonul apartinea celor de la Fujitsu. Mark...

Dupa ce au publicat poza terminalului de mai jos cu logo-ul Helio pe display, afirmand ca acesta este noul model al producatorului, redactorii de la gizmodo.com au primit un email care le semnala faptul ca telefonul apartinea celor de la Fujitsu.

Mark Friesen, designerul sef Fujitsu a fost autorul mailului, declarand ca terminalul din imagine este proiectul companiei de mai bine de un an. Conform aceluiasi designer, ambele terminale au fost create sub forma de prototipuri pentru a explora posibilitatile smartphone-urilor. Zilnic vedem zeci de imagini care incearca sa ne demonstreze cum vor arata terminalele mobile peste un an, doi sau chiar mai multi. Uneori ne confruntam cu acele concepte irealizabile, alteor cu gadgeturi reale sau chiar cu ...falsuri.

Avand in vedere concurenta extrem de acerba intre producatorii de terminale mobile, o confuzie de acest gen, de data aceasta intre 2 mari companii ca Nokia si Samsung ar putea provoca un adevarat razboi pe blogul sau site-ul care ar gazdui o astfel de "blasfemie". Cel mai bine o stiu micii producatori de clone iPhone, aratati cu degetul de majoritatea comunitatii virtuale formata din persoane pasionate de telefoane mobile.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×