Nokia vorbeste despre PSP Phone

1.192 ori
<b>Nokia vorbeste despre PSP Phone</b>Se pare ca dupa anii in care Nokia nu a reusit sa cunoasca succesul in domeniul jocurilor handheld i-au pregatit totusi pentru un succes in 2008. Astfel, reprezentantii companiei finlandeze nu se tem sa-i critice pe cei de la Sony Ericsson in legatura cu...

Se pare ca dupa anii in care Nokia nu a reusit sa cunoasca succesul in domeniul jocurilor handheld i-au pregatit totusi pentru un succes in 2008. Astfel, reprezentantii companiei finlandeze nu se tem sa-i critice pe cei de la Sony Ericsson in legatura cu mult-asteptatul PSP Phone.

Evident acest telefon/consola va concura direct cu terminalele care suporta platforma de gaming mobil N-GAGE. Seful sectiunii de jocuri Nokia a afirmat la o recenta conferinta de presa ca "nu se teme de nimeni". De asemenea acesta a mentionat ca se indoieste ca Sony va reusi sa creeze un hibrid de succes intre jocurile de pe PSP si un telefon, exprimandu-si si neincredearea in multiplayer-ul unor astfel de titluri. Putem interpreta discursul sau ca o provocare pentru Sony Ericsson, care se vor simti poate obligati sa prezinte macar o parte din proiectul lor.

E destul de bizar ca Nokia reuseste sa critice atat de mult si sa-si exprime neincrederea in legatura cu un terminal care nici macar nu a fost anuntat oficial. Vom vedea oare un raspuns de la Sony Ericsson sub forma unui anunt al lui PSP Phone? Aceasta ar fi perioada perfecta, deoarece showul tech CeBIT va debuta saptamana viitoare si ar fi ocazia perfecta pentru a promova terminalul pe care gamerii il asteapta de atat de mul timp.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×