Nokia World - aflăm ce ne rezervă parteneriatul cu Microsoft, 5 - 6 septembrie

1.324 ori
<b>Nokia World - aflăm ce ne rezervă parteneriatul cu Microsoft, 5 - 6 septembrie</b>La Helsinki va începe evenimentul Nokia World în cadrul căruia vom afla toate detaliile legate de noutățile Nokia, primele telefoane cu Windows Phone 8 ce vor intra în piață până la sfârșit de an, șansa lor de a dovedi că încă nu și-au...

La New York  va începe evenimentul Nokia World în cadrul căruia vom afla toate detaliile legate de noutățile Nokia, primele telefoane cu Windows Phone 8 ce vor intra în piață până la sfârșit de an, șansa lor de a dovedi că încă nu și-au spus ultimul cuvânt în piața telefoanelor inteligente.

Vedete vor fi Nokia 920 PureView și Nokia 820. Mă rog, acestea sunt telefoanele vehiculate la bursa zvonurilor. 920 ar urma să dispună de un display de 4.5 inch cu rezoluție HD, procesor Qualcomm dual-core la 1.5 GHz, 1 GB RAM, 32 GB spațiu de stocare, cameră de 8 Megapixeli cu tehnologie PureView - în special la stabilizatorul foto și video, cameră frontală de 1.3 Megapixeli.

Nokia 820 a apărut într-o serie de imagini, se știe display-ul de 4.3 inch care s-ar putea să fie însoțit de un alt procesor dual-core. Informațiile oficiale le vom afla mâine și Mobilissimo.ro va aduce un live blogging în limba română de la ora 17:00, pe baza surselor internaționale, așa cum v-am obișnuit.

Evenimentul Nokia conform informațiilor de pe blogul oficial al companiei finlandeze va avea și un nou format, se va întinde pe două zile, va fi însoțit de un șir de alte evenimente care să răspundă dorințelor unor grupuri țintă - spre exemplu, pentru dezvoltatori de aplicații.

Ce credeți că ar trebui să aducă Nokia spre a uimi în piață / care ar mai putea fi elementul surpriză?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×