Nokia X (2018) primește un scurt hands-on înaintea lansării de pe 16 mai

Autor:  | Publicat în:  Nokia 2.120 ori
<b>Nokia X (2018) primește un scurt hands-on înaintea lansării de pe 16 mai</b>Pe data de 16 mai este programat atât debutul lui OnePlus 6, cât și cel al smartphone-ului Nokia X (2018), terminal din urmă care spre finalul săptămânii trecute și-a făcut apariția într-o serie de fotografii. Am aflat că era vorba despre

Pe finalul săptămânii trecute și-au făcut apariția online și o serie de fotografii reale cu Nokia X (2018), un prim smartphone din portofoliul celor de la HMD Global care aderă la trendul decupajului în ecran. Am descoperit mai apoi că telefonul a fost expus în cadrul unui show organizat de către firma finlandeză pe parcursul a 5 zile, telefon care a putut fi văzut la fața locului în situația în care nu a fost anunțat oficial.

Lansarea va avea loc pe data de 16 mai, zi în care debutează și OnePlus 6, iar revenind la subiectul de astăzi - avem parte de un leak sub formă de video hands-on de la evenimentul cu pricina amintit mai sus. Aici noul Nokia X își face apariția preț de câteva secunde în care putem vedea mai îndeaproape câteva elemente de design.

Pe lângă decupaj, va exista și o muchie în partea de jos sub ecran unde avem logo-ul Nokia, iar în spate dăm de o cameră duală cu bliț LED și puțin mai jos de scanner-ul de amprente. Spatele din sticlă este la posturi și pe seama leak-urilor anterioare ne așteptăm la următoarele dotări: ecran 5.8 inch FHD+, procesor Helio P60 / Snapdragon 636, 4 sau 6 GB RAM, baterie 3300 mAh. 

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×