Nokia X (2018) primește un scurt hands-on înaintea lansării de pe 16 mai

2.205 ori
<b>Nokia X (2018) primește un scurt hands-on înaintea lansării de pe 16 mai</b>Pe data de 16 mai este programat atât debutul lui OnePlus 6, cât și cel al smartphone-ului Nokia X (2018), terminal din urmă care spre finalul săptămânii trecute și-a făcut apariția într-o serie de fotografii. Am aflat că era vorba despre

Pe finalul săptămânii trecute și-au făcut apariția online și o serie de fotografii reale cu Nokia X (2018), un prim smartphone din portofoliul celor de la HMD Global care aderă la trendul decupajului în ecran. Am descoperit mai apoi că telefonul a fost expus în cadrul unui show organizat de către firma finlandeză pe parcursul a 5 zile, telefon care a putut fi văzut la fața locului în situația în care nu a fost anunțat oficial.

Lansarea va avea loc pe data de 16 mai, zi în care debutează și OnePlus 6, iar revenind la subiectul de astăzi - avem parte de un leak sub formă de video hands-on de la evenimentul cu pricina amintit mai sus. Aici noul Nokia X își face apariția preț de câteva secunde în care putem vedea mai îndeaproape câteva elemente de design.

Pe lângă decupaj, va exista și o muchie în partea de jos sub ecran unde avem logo-ul Nokia, iar în spate dăm de o cameră duală cu bliț LED și puțin mai jos de scanner-ul de amprente. Spatele din sticlă este la posturi și pe seama leak-urilor anterioare ne așteptăm la următoarele dotări: ecran 5.8 inch FHD+, procesor Helio P60 / Snapdragon 636, 4 sau 6 GB RAM, baterie 3300 mAh. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×