Nokia X disponibil la precomandă În 4 variante de culoare prin intermediul eMAG

Autor:  | Publicat în:  Retaileri 1.803 ori
<b>Nokia X disponibil la precomandă În 4 variante de culoare prin intermediul eMAG</b>După ce acum câteva zile, vă anunțam că noul Nokia X este disponibil prin intermediul retailerului QuickMobile.ro la un preț de 599 lei, iată că astăzi și cei de la eMAG au dat startul programului de precomenzi pentru acest device. &nbsp; Acesta...

După ce acum câteva zile, vă anunțam că noul Nokia X este disponibil prin intermediul retailerului QuickMobile.ro la un preț de 599 lei, iată că astăzi și cei de la eMAG au dat startul programului de precomenzi pentru acest device.

Acesta este disponbil pentru precomandă la un preț de doar 469 lei și vine în 4 variante de culoare: alb, negru roșu și verde. Nokia X dispune de un display ce măsoară 4 inch în diagonală care oferă o rezoluție de 480x800 pixeli.

Pret Nokia X la eMAG

Lista de caracteristici mai cuprinde un procesor dual-core de 1 GHz, 512 MB RAM, 4 GB de stocare, un slot pentru carduri microSD de până la 32 GB și o cameră foto de 3 megapixeli. De asemenea, bateria de 1500 mAh promite o autonomie de până 13 ore de convorbire în modul 2G și 10 ore de convorbire în modul 3G.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×