ZTE Nubia X6 primește certificare din partea autorităților chineze

920 ori
<b>ZTE Nubia X6 primește certificare din partea autorităților chineze</b>în cursul acestei zile, o serie de documente ce au ajuns pe web dezvăluie faptul că noul ZTE Nubia X6 tocmai a primit certificare din partea autorităților chineze. Acestea aduc odată cu ele și &nbsp;o serie de imagini cu acest terminal în cauză....

în cursul acestei zile, o serie de documente ce au ajuns pe web dezvăluie faptul că noul ZTE Nubia X6 tocmai a primit certificare din partea autorităților chineze. Acestea aduc odată cu ele și  o serie de imagini cu acest terminal în cauză.

Potrivit ultimelor zvonuri, ZTE Nubia X6 va dispune de o cameră foto cu sistem de stabilizare optică a imaginii, ce ar putea include și modul SuperZoom pe care l-am văzut pe Oppo Find 7, terminal ce reușește să realizeze fotografii la 50 de megapixeli cu această tehnologie. De asemenea, Nubia X6 ar putea integra și modul de încărcare rapidă.

ZTE Nubia X6 primește certificare din partea autorităților chineze

Potrivit documentelor de certificare, ZTE Nubia X6 vă integra un display Full HD de 6.44 inch, un procesor quad-core tactat la 1.7 GHz, 2 GB RAM, o cameră foto principală de 8 megapixeli și o cameră foto secundară de 5 megapixeli. ZTE Nubia X6 măsoară doar 7.5 mm în grosime și cântărește 220 grame.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×