Nokia X primește aplicațiile și serviciile Google prin intermediul unui hack

1.182 ori
<b>Nokia X primește aplicațiile și serviciile Google prin intermediul unui hack</b>Nici nu a trecut bine lansarea lui Nokia X și dezamăgirea lipsei lui Google Play Store de pe el și deja avem un workaround pentru a face să meargă serviciile Google pe acest device. El a fost hackuit și rootat recent de către o serie de...

Nici nu a trecut bine lansarea lui Nokia X și dezamăgirea lipsei lui Google Play Store de pe el și deja avem un workaround pentru a face să meargă serviciile Google pe acest device. El a fost hackuit și rootat recent de către o serie de dezvoltatori pricepuți.

Cu doar ore în urma vedeam aplicațiile de pe Nokia X portate pe alte terminale Android și acum se întâmplă invers. Dezvoltatorul KashaMalaga a trecut de bootloaderul blocat al acestui device și l-a rootat, implementând Android stock pe el. Astfel, Nokia X devine un terminal Android ca oricare altul, cu versiunea stock de OS și toate aplicatiila asociate.

Avem parte și de Google Now, după cum vedeți în imagini și trebuie menționat pentru potențialii viitori cumpărători, că acest proces anulează complet garanția handsetului. în cazul în care vă întrebați cum a pus developerul mâna pe telefon, Nokia a trimis câteva unități ale lui X către dezvoltatori de la MWC 2014.

Nokia X primește aplicațiile și serviciile Google prin intermediul unui hack

O primă impresie este ca un Android modern și funcții că Google Now consuma destul de multă baterie pe acest device, conform dezvoltatorului. Observăm totuși că OS-ul se mișcă foarte bine.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×