Run Sheldon review: un platformer/ endless runner puțin mai amuzant decât Rayman (Video)

1.276 ori
<b>Run Sheldon review: un platformer/ endless runner puțin mai amuzant decât Rayman (Video)</b>Deși Rayman e împărțit în nivele, iar Run Sheldon oferă o experiență endless runner, cele două au în comun experiența de platforming și... o afinitate pentru iepuri. Jocurile din seria Rayman au inclus iepuri nervoși, iar acum țestoasa...

Deși Rayman e împărțit în nivele, iar Run Sheldon oferă o experiență endless runner, cele două au în comun experiența de platforming și... o afinitate pentru iepuri. Jocurile din seria Rayman au inclus iepuri nervoși, iar acum țestoasa Sheldon se ia la întrecere cu astfel de urecheați.

Jocul Run Sheldon este disponibil gratuit în Google Play Store și a fost testat de mine pe telefonul Allview A5 Quad, pe care îl avem în teste. știți fabula cu țestoasă și iepurele? Ei bine, ea se aplică în acest joc, dar nu în modul în care o cunoaștem. Aici trebuie pur și simplu să evitați iepurii în vreme ce alergați printre diferite obstacole, săriți într-o bulă de săpun sau chiar înotați.

Run Sheldon review: un platformer/ endless runner puțin mai amuzant decât Rayman (Video)​

Există și un powerup care dă aripi țestoasei, iar animațiile acestui joc arata foarte bine. Grafică este de tip desen animat și sunteți purtați în diferite regiuni, de la pădure noaptea, la un câmp ziua, interiorul unui buștean și multe alte zone. Trebuie doar să faceți swipe și să apăsați pe ecran pentru a controla țestoasă și aveți la dispoziție 400 de provocări și monede de adunat pentru a debloca powerupuri.

Veți putea cheltui monedele și pentru a învia țestoasă dacă vă vin iepurii de hac. Jocul este distractiv și merită din plin o notă de 8.7 din 10. îl descărcați de aici.

Allview A5 Quad prețuri actualizate:

Run Sheldon review

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×