Nokia X2-02, telefon muzical dual SIM cu acces la socializare și preț de 60 de euro (fără taxe)

Autor:  | Publicat în:  Nokia 5.843 ori
<b>Nokia X2-02, telefon muzical dual SIM cu acces la socializare și preț de 60 de euro (fără taxe)</b>Nokia a anunțat ieri lansarea telefonului dual SIM X2-02, axat pe funcții muzicale și care vă oferă două sloturi SIM în regim Easy Swap. Handsetul vine cu o antenă FM internă, MP3 player și un difuzor cu volum destul de ridicat. Prețul sau va...

Nokia a anunțat ieri lansarea telefonului dual SIM X2-02, axat pe funcții muzicale și care vă oferă două sloturi SIM în regim Easy Swap. Handsetul vine cu o antenă FM internă, MP3 player și un difuzor cu volum destul de ridicat. Prețul sau va fi de 60 de euro, asta fără taxe.

Mai aflați că Nokia X2-02 permite înregistrarea melodiilor de la radio, administrarea a până la 5 profiluri de SIM-uri diferite și vine și cu un revoluționar Nokia Browser. Acesta permite o navigare rapidă și comprimă paginile web cu până la 90%. Handsetul vine la pachet cu clienți dedicați Facebook și Twitter, porniți direct din shortcutul meniului Home.

X2-02 va fi disponibil pe roșu, argintiu, portocaliu, violet și albastru, iar telefonul măsoară 15 mm în grosime și cântărește 93 de grame. Dotările sale includ un display de 2.2 inchi, cu rezoluție de 240 x 320 pixeli, o cameră de 2 megapixeli, Series 40 drept sistem de operare și un slot pentru carduri microSD de până la 32 GB. Bateria acestui telefon Nokia dual SIM oferă un timp de standby de 18.5 zile și un timp de convorbire de până la 9.7 ore.

Nokia X2-02, telefon muzical dual SIM cu acces la socializare și preț de 60 de euro (fără taxe)

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×