Sony Ericsson Nozomi, primul telefon dual core, acum și Într-o imagine... minusculă

1.099 ori
<b>Sony Ericsson Nozomi, primul telefon dual core, acum și Într-o imagine... minusculă</b>Despre primul telefon Sony Ericsson cu procesor dual core s-a mai discutat, iar acest device pare la fel de fantomatic ca și primul SE cu Windows Phone. și totuși, un nume care a apărut des în speculații este cel al lui Sony Ericsson Nozomi, un prim...

Despre primul telefon Sony Ericsson cu procesor dual core s-a mai discutat, iar acest device pare la fel de fantomatic ca și primul SE cu Windows Phone. și totuși, un nume care a apărut des în speculații este cel al lui Sony Ericsson Nozomi, un prim telefon dual core al companiei care în curând va deveni doar Sony, după ce a cumpărat acțiunile rămase Ericsson.

Nozomi a mai avut parte de scurgeri de informații, iar acum avem și o imagine micuță din care să tragem concluzii cu privire la designul său. încă din luna august există speculații cu privire la acest terminal, care se pare că va debuta în 2012. Cu o lună în urma vedeam câteva imagini live cu Nozomi, dar diferența între acestea și cea de acum este ca nouă poza pare cât de cât oficială, spre deosebire de acele posibile concepte.

Remarcăm că imaginea a fost decupată astfel încât să omită zona de specificații de lângă fotografia terminalului, dar se observă mențiunea "dual", probabil cu referire la CPU, iar în zona camerei vedem scris "1920X". Astfel, camera acestui device va fi capabilă de captură full HD 1080p, o rezoluție la care doar telefoanele dual core înregistrează de obicei. Așteptați-vă și ca acest smartphone să își schimbe numele de cod cu unul mai comercial, iar Nozomi ar putea deveni Xperia Arc HD, sau așa afirmă zvonurile.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×