Motorola Droid RAZR Unboxing - scoatem cel mai subțire smartphone din cutie, Îl trecem prin urechile acului (Video)

Autor:  | Publicat în:  Motorola 2.332 ori
<b>Motorola Droid RAZR Unboxing - scoatem cel mai subțire smartphone din cutie, Îl trecem prin urechile acului (Video)</b>Motorola Droid RAZR este încununarea revenirii în forță pe piața smartphone-urilor a celor de la Motorola... Cu un design proaspăt, o revenire a seriei RAZR și cel mai subțire profil de smartphone disponibil internațional, RAZR are toate atuurile...

Motorola Droid RAZR este încununarea revenirii în forță pe piața smartphone-urilor a celor de la Motorola... Cu un design proaspăt, o revenire a seriei RAZR și cel mai subțire profil de smartphone disponibil internațional, RAZR are toate atuurile pentru a face furori. Să vedem dacă va fi așa... Deocamdată scoatem telefonul din cutie și aflați că l-am primit în teste de la evoMAG.ro, care îl vinde la prețul de 2.741 lei.

Avem aici de-a face cu un terminal cu grosime de 7.1 mm, în mod clar mai subțire decât Samsung Galaxy S II, care la 8.49 mm dobora multe recorduri de grosime la momentul apariției sale. în cutia lui Droid RAZR se afla obișnuitele accesorii: cablul microUSB, căștile, încărcătorul și manualul telefonului. Device-ul booteaza destul de greu, având în vedere performanta promisă și ne oferă Android Gingerbread într-o variantă personalizată în mod plăcut cu interfața MotoBlur, într-o nouă generație.

Motorola Droid RAZR Unboxing

Acest model va primi Android Ice Cream Sandwich printre primele, atunci când va începe procesul de upgrade, probabil datorită faptului că Google a cumpărat Motorola Mobility în această vară. Până ce va sosi Android 4.0 pe Motorola Droid RAZR, noi îl vom testa și vă vom oferi la cald impresiile noastre despre cel mai subțire smartphone din România, pe care îl găsiți la evoMAG.

Motorola Droid RAZR unboxing (video):

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×