Cel mai nou telefon Nokia vine de la Microsoft fără conectivitate 3G și fără 4G; iată-l în imagini

1.684 ori
<b>Cel mai nou telefon Nokia vine de la Microsoft fără conectivitate 3G și fără 4G; iată-l în imagini</b>Direct din partea agenției chineze TENAA sosesc astăzi atât fotografii dar și o listă de specificații pentru un viitor smartphone pregătit de către finlandezii de la Nokia. Din păcate, produsul reprezentat aici este unul feature-phone axat pentru piețele

Deși așteptăm cu sufletul la gură informații despre viitoarele terminale Nokia cu Android, iată că între timp apar detalii despre modele feature-phone pregătite de către compania finlandeză. Chiar agenția chineză TENAA a certificat de curând un asemenea produs ce este cunoscut pentru moment sub numele de cod RM-1187 și care ni se prezintă în fotografii chiar mai jos.

Nokia RM-1187

Acesta adoptă un design de tip candy-bar și oferă o tastatură fizică alfanumerică, un display TFT de 2.4 inch cu rezoluție 320 x 240 pixeli și o baterie de 1020 mAh. Avem doar 16 MB memorie internă, un slot pentru carduri microSD de până la 64 GB și o cameră foto ce vine însoțită de bliț LED care cel mai probabil va funcționa și pe post de lanternă.

Ca dimensiuni, telefonul cântărește doar 82.6 grame și măsoară 13.45 mm în grosime, iar partea interesantă este că acesta nu aduce conectivitate 3G și 4G la pachet. Trebuie precizat și faptul că firma ce a aplicat pentru certificarea acestui produs este nimeni alta decât Microsoft, deci un lucru puțin bizar la mijloc ținând cont că întreaga afacere feature-phone a fost vândută de compania IT către grupul HMD în luna mai.

Rămâne de văzut ce informații vor mai apărea despre acest produs în perioada următoare, și dacă ulterior vom vedea și ceva noutăți despre modelele cu Android pregătite de finlandezi.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×