Telefon cu Android și Windows Phone? Cam așa ar putea arăta acest hibrid dual boot, produs de Huawei și anulat

834 ori
<b>Telefon cu Android și Windows Phone? Cam așa ar putea arăta acest hibrid dual boot, produs de Huawei și anulat</b>A trecut ceva vreme de când am auzit prima oară de un posibil telefon Huawei dual boot, care să aibă și Windows Phone și Android la bord. Ei bine, astăzi vedem o imagine cu o versiune a acestui device, care aparent a fost anulat până la urmă....

A trecut ceva vreme de când am auzit prima oară de un posibil telefon Huawei dual boot, care să aibă și Windows Phone și Android la bord. Ei bine, astăzi vedem o imagine cu o versiune a acestui device, care aparent a fost anulat până la urmă.

Imaginea de mai sus a fost partajata prin serviciul de socializare chinez Weibo, iar acesta pare a fi un smartphone care adopta interfața tipică Huawei, împreună cu butoanele capacitive Windows Phone în partea inferioară. Ar fi totuși bizar să apăsăm butoane WP pentru a naviga în Android, nu credeți? în fine, ideea e ca un astfel de concept a existat la un moment dat și chiar un oficial Huawei a promis că vom vedea un produs de acest tip în 2014.

Evident, imaginea poate fi falsă, deci privim cu precauție povestea. Nu știu cât de încântați ar fi cei de la Google și Microsoft că platformele lor să ruleze în regim dual boot, dar dacă permit să se întâmple asta pe tablete, de ce nu și pe telefoane mobile?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×