Nokia X3 Touch and Type anuntat azi, un nou format super slim de handset

24.490 ori
<b>Nokia X3 Touch and Type anuntat azi, un nou format super slim de handset</b>Nokia a anuntat astazi primul sau telefon de tip Touch and Type, modelul X3, care combina cu succes un ecran touch cu o tastatura traditionala cu 12 butoane. Nokia X3 este un telefon super slim, care va sosi pe piata in trimestrul 3 al acestui an si va...

Nokia a anuntat astazi primul sau telefon de tip Touch and Type, modelul X3, care combina cu succes un ecran touch cu o tastatura traditionala cu 12 butoane. Nokia X3 este un telefon super slim, care va sosi pe piata in trimestrul 3 al acestui an si va costa aproximativ 125 de euro.

Noul model Nokia se axeaza pe scrierea rapida a SMS-urilor si functii de social networking, posibile printr-o metoda rapida de input. Telefonul are o grosime de doar 9.6 mm si este foarte usor de utilizat cu o singura mana, fie ca scrieti un SMS sau chatuiti via IM. Specificatiile lui Nokia X3 includ conectivitate 3G, WiFi, player audio, radio FM si o camera de 5 megapixeli cu zoom digital de 4X.

X3 Touch and Type

Handsetul include si taste muzicale si de messaging dedicate, permitand utilizatorului sa acceseze rapid servicii Ovi, inclusiv pe cele de socializare si divertisment. X3 suporta atat Ovi Mail, cat si Nokia Messaging si Ovi Store, de unde posesorii noului model Nokia isi vor procura aplicatiile. Pe langa acest produs, finlandezii au anuntat si difuzorul portabil Nokia Mini Speaker MD-11, care va costa 25 de euro si va amplifica volumul si calitatea audio a lui X3.

X3 Touch and Type

Puteti urmari acest prim model de telefon Touch and Type in clipurile de mai jos, pentru mai multe detalii:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×