LG Town C300, un teminal pentru citadini, direct de pe internet!

Autor:  | Publicat în:  LG 2.719 ori
<b>LG Town C300, un teminal pentru citadini, direct de pe internet!</b>LG Town C300, un handset cu tastatura full QWERTY, ni se prezinta direct de pe internet. Desi&nbsp;Town C300 nu a fost anuntat oficial inca, existenta sa este dovedita de prezenta unei imagini pe site-ul unui operator de telefonie britanic. &nbsp;...

LG Town C300, un handset cu tastatura full QWERTY, ni se prezinta direct de pe internet. Desi Town C300 nu a fost anuntat oficial inca, existenta sa este dovedita de prezenta unei imagini pe site-ul unui operator de telefonie britanic.

Terminalul va fi disponibil in curand pentru utilizatorii Orange UK, site pe care "a vazut lumina zile" acest telefon de tip monobloc, care dispune de un ecran de 2,4 inchi QWGA si camera de 2 megapixeli. In continuare aflati ca noul LG vine cu conectivitate (doar) EDGE, Bluetooth, jack standard de 3,5mm, radio FM, slot pentru card de tip microSD, de asemenea are integrat in UI aplicatii pentru retelele de socializare.

Operatorul britanic vinde telefonul de 92,5 grame si 11.9 mm grosime (la pachet cu un SIM), la pretul de 69£, aproximativ 355 RON.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×