Evolio X-watch PRO este un nou ceas inteligent ce vine cu slot SIM la pachet

Autor:  | Publicat în:  Evolio  Smartwatch 2.716 ori
<b>Evolio X-watch PRO este un nou ceas inteligent ce vine cu slot SIM la pachet</b>În cursul acestei zile, compania locală Evolio a anunțat lansarea unui nou smartwatch de buget, pe numele său - Evolio X-watch Pro. Ca principal feature în cazul de față avem slotul pentru cartelă SIM și totodată posibilitatea de a efectua apeluri și de a

Astăzi, compania Evolio anunță lansarea unui nou smartwatch pe piața locală, și anume modelul X-watch Pro. Acest produs beneficiază de un design atractiv, iar ca funcții speciale avem în cazul de față suportul pentru cartelă SIM și totodată posibilitatea de a realiza apeluri telefonice și de a trimite SMS-uri direct de pe smartwatch.

Primim un display tactil IPS de 1.54 inch cu rezoluție 240 x 240 pixeli, conectivitate Bluetooth pentru sincronizarea cu smartphone-ul personal, dar și un slot pentru card microSD. Evolio X-watch Pro sosește cu un procesor MediaTek MT2502C, cu o cameră foto principală VGA și cu un senzor pentru măsurarea pulsului.

Bateria Li-polymer de 300 mAh oferită la pachet promite o autonomie cuprinsă între 2 și 5 zile, iar ca elemente de conectivitate avem aici un port microUSB prin care se va realiza încărcarea. Ceasul măsoară 12.1 mm în grosime, având o greutate de doar 60 grame. 

De menționat faptul că X-watch Pro recepționează automat notificări pentru e-mailuri sau diverse aplicații precum Facebook, Whatsapp, Twitter sau Skype. La fel ca mai toate dispozitivele de pe piață, și acesta este capabil să măsoare activitatea fizică a utilizatorului (număr de pași, calorii consumate, calitatea somnului, perioada de sedentarism). 

Un plus poate fi reprezentat și de către mediaplayer-ul inclus la pachet, aplicație ce permite vizualizarea de materiale video, imagini, sau redarea de fișiere audio. Evolio X-Watch Pro este compatibil cu smartphone-urile iOS și Android, terminal ce costă 299 lei prin intermediul Altex și evolioshop.com

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×