Nokia X7 este acum oficial, rulează Symbian^3 Anna și vine cu ecran AMOLED de 4 inchi (Video)

Autor:  | Publicat în:  Nokia 3.179 ori
<b>Nokia X7 este acum oficial, rulează Symbian^3 Anna și vine cu ecran AMOLED de 4 inchi (Video)</b>Nokia X7 a fost în sfârșit confirmat oficial, după luni bune de scăpări și chiar și un clip video ce prezenta handsetul rulând jocul NFS Shift. Ei bine, terminalul arată foarte bine și vine cu un ecran AMOLED de 4 inchi și noua variantă de...

Nokia X7 a fost în sfârșit confirmat oficial, după luni bune de scăpări și chiar și un clip video ce prezenta handsetul rulând jocul NFS Shift. Ei bine, terminalul arată foarte bine și vine cu un ecran AMOLED de 4 inchi și noua variantă de Symbian Anna. Aceasta reprezintă o actualizare a lui Symbian^3.

Acest terminal este un succesor pe măsura lui X6, venind cu funcții multimedia de invidiat. Nokia X7 este primul smartphone multimedia de 4 inchi al companiei finlandeze și asta deoarece modelul E7 (de asemenea cu ecran de 4 inchi) este considerat mai mult un Communicator, decât un handset axat pe divertisment. Nou-venitul include o carcasă din oțel inoxidabil și un ecran protejat cu ajutorul tehnologiei Corning Gorilla Glass.

Specificațiile lui X7 le aflați din lista de mai jos:

  • Conectivitate: WCDMA, GSM/EDGE, WiFi 802.11 b/g/n, Bluetooth 3.0.
  • Dimensiuni: 119.7 x 62.8 x 11.9mm
  • Greutate: 146 grame
  • Display: 4 inchi, AMOLED capacitiv, widescreen, 16:9, 640 x 360 pixeli
  • Memorie: 350MB internă, slot microSD (până la 32 GB)
  • Camera: 8MP, bliț dual LED, captura video HD 720p, 25 fps
  • Baterie: 1200 mAh, 9.5 ore de convorbiri GSM

Telefonul va sosi la pachet cu un card de memorie de 8 GB, fiind disponibil din trimestrul 2, la prețul de 380 de euro, fără taxe. Nokia X7 suporta și widgeturi web TV, radio stereo FM și oferă posibiilitatea de socializare via Facebook sau Twitter, cu actualizări de status în meniul Home. Remarcăm și prezența celor 4 difuzoare în colțurile handsetului, pentru o experiență audio deosebită. Iată și un clip de prezentare pentru noul telefon:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×