Xiaomi anunță Mi Band 2; vine cu senzor de puls, display OLED și costă doar 22$

1.611 ori
<b>Xiaomi anunță Mi Band 2; vine cu senzor de puls, display OLED și costă doar 22$</b>Brățara inteligentă Xiaomi Mi Band 2 și-a făcut apariția într-o serie de fotografii anterior, iar astăzi debutează oficial pe piața din India. Pentru doar 20$ primim în cazul de față un purtabil dotat cu display OLED pentru afișarea numărului de pași

Iată că astăzi cei de la Xiaomi prezintă oficial noua brățară inteligentă intitulată Mi Band 2. Pentru un preț de doar 22$, acest purtabil ne oferă funcții foarte interesante, printre acestea numărându-se un senzor pentru puls, dar și un display OLED prin care putem verifica numărul de pași efectuați, ritmul cardiac și desigur ora exactă.

Avem o baterie de 70 mAh ce promite o autonomie de până la 20 zile, certificare IP67 pentru rezistență la apă și conectivitate Bluetooth 4.0 pentru conectarea la smartphone. De asemenea, Xiaomi Mi Band 2 vine cu funcția de monitorizare a somnului și cu posibilitatea de setare a unei alerte pentru acele situații când intervine în ecuație sedentarismul. 

Primim un senzor accelerometru, un buton fizic care cel mai probabil ne va ajuta la navigarea printre datele înregistrare în timpul activității fizice. Cureaua este în continuare fabricată din silicon, iar după cum puteți vedea, vom avea la dispoziție numeroase variante de culoare.

Ca dimensiuni, aflați că Xiaomi Mi Band 2 cântărește doar 7 grame și măsoară 10.5 mm în grosime. Brațara este compatibilă cu telefoanele ce rulează minim Android 4.4 KitKat sau iOS 7.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×