HTC Sensation confirmat de Vodafone printr-o scăpare; Terminalul dual core de 1.2GHz Pyramid demascat!

2.722 ori
<b>HTC Sensation confirmat de Vodafone printr-o scăpare; Terminalul dual core de 1.2GHz Pyramid demascat!</b>După săptămâni de zvonuri și speculații cu privire la identitatea smartphone-ului HTC Pyramid, aflam cu câteva zile în urmă că denumirea sa oficială ar putea fi HTC Sensation. Ei bine, același Sensation ar putea fi anunțat astăzi în cadrul...

După săptămâni de zvonuri și speculații cu privire la identitatea smartphone-ului HTC Pyramid, aflam cu câteva zile în urmă că denumirea sa oficială ar putea fi HTC Sensation. Ei bine, același Sensation ar putea fi anunțat astăzi în cadrul evenimentului oficial HTC din Londra, dar e prea târziu pentru surprize, deoarece operatorul Vodafone UK deja a scăpat informații cu privire la acest model.

Astfel, aflăm că HTC Sensation va sosi cu un display SLCD de 4.3 inchi, cu o rezoluție de 540 x 960 pixeli, o cameră frontală de 1.2 megapixeli și o cameră principală de 8 megapixeli cu bliț dual LED. Sub carcasă se ascunde un procesor dual core de 1.2GHz, 4GB memorie internă și un slot pentru carduri de memorie de până la 32GB.

Terminalul vine la pachet cu un card de memorie de 8GB și va rula cel mai probabil Android 2.3 Gingerbread. Deocamdată prețul și data de lansare comercială pentru acest handset nu sunt cunoscute, dar le vom afla în următoarele ore.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×