Nokia X7 scos din cutie la Mobilissimo.ro; Symbian Anna a sosit!

Autor:  | Publicat în:  Nokia 2.498 ori
<b>Nokia X7 scos din cutie la Mobilissimo.ro; Symbian Anna a sosit!</b>Symbian Anna a sosit astăzi în redacția noastră, prin intermediul lui Nokia X7, furnizat de către evoMAG.ro. Găsiți terminalul în oferta retailerului la prețul de 1.899 lei, iar noul telefon Nokia poate fi văzut în clipul de mai jos, în...

Symbian Anna a sosit astăzi în redacția noastră, prin intermediul lui Nokia X7, furnizat de către evoMAG.ro. Găsiți terminalul în oferta retailerului la prețul de 1.899 lei, iar noul telefon Nokia poate fi văzut în clipul de mai jos, în primele sale minute de la scoaterea din cutie.

împreună cu Nokia E6-00, acest model este primul telefon cu Symbian Anna la bord. în ce privește experiența de unboxing, cutia albastră a lui X7 ascunde obișnuitele accesorii: cablu microUSB, manuale, încărcător Nokia (microUSB) și un headset. Observăm și faptul că porțiunea unde este stocată cartela SIM este disponibilă separat în cutie și poate fi introdusă în telefon printr-o fantă laterală.

Nokia X7 scos din cutie la Mobilissimo.ro; Symbian Anna a sosit!

Designul lui Nokia X7 include două astfel de fante laterale, iar atât slotul microSD, cât și cel pentru SIM sunt introduse sub forma unor mici accesorii metalice, care pot fi înlăturate prin apăsarea uneia dintre marginile lor. Mai multe informații despre acest telefon cu 4 difuzoare (câte unul în fiecare colț) și camera de 8 megapixeli aflați în recenzia completă din zilele viitoare.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×