LG Optimus Black disponibil În exclusivitate la Orange, Începând de la 79 de euro

Autor:  | Publicat în:  Orange 3.450 ori
<b>LG Optimus Black disponibil În exclusivitate la Orange, Începând de la 79 de euro</b>LG Optimus Black ne-a surprins plăcut în incursiunea sa prin redacția noastră, fiind unul ditnre cele mai subțiri smartphone-uri pe care le-am testat vreodată. Am fost primii care au testat acest model, iar terminalul în sine reprezintă o...

LG Optimus Black ne-a surprins plăcut în incursiunea sa prin redacția noastră, fiind unul ditnre cele mai subțiri smartphone-uri pe care le-am testat vreodată. Am fost primii care au testat acest model, iar terminalul în sine reprezintă o premieră: primul telefon cu camera frontală de 2 megapixeli.

Ei bine iată că acum găsiți acest model Optimus în oferta Orange, la un preț începând de la 79 de euro. Optimus Black măsoară doar 9.2 în grosime și vine cu un ecran Nova de 4 inchi cu o luminozitate deosebită, atingând nivelul de 700 nits și depășind modele precum iPhone 4 sau Samsung Galaxy S. Ecranul NOVA afișează nuanțe de alb bine definite și reduce consumul de energie cu 50% față de LCD-urile standard.

Noul model LG rulează Android 2.3 și vine cu o interfață personalizata de către producătorul sau, plus butonul G, care ne permite controlul telefonului prin înclinarea să. Această funcție este utilă în special în galerii, în care putem naviga pur și simplu înclinând telefonul în direcția dorită. Dotările acestui handset mai includ și 2GB spațiu de stocare, 512 MB RAM, un slot microSD, procesor de 1 GHz, WiFi, DLNA și o cameră de 5 megapixeli.

îl găsiți pe LG Optimus Black și în oferta eMAG la prețul de 2.009 lei.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×