Nokia prezintă un teaser pentru un "mega display"; Nokia 7.1 Plus ar putea fi pregătit de debut

1.441 ori
<b>Nokia prezintă un teaser pentru un "mega display"; Nokia 7.1 Plus ar putea fi pregătit de debut</b>Lansările finlandezilor de la HMD Global vor continua în perioada următoare după cum dezvăluie și un teaser recent postat de către filiala Nokia Mobile India. În acest material promo se face aluzie la un telefon cu mega display ce va fi pe

Nokia a postat în social media un nou teaser, care face aluzie la un terminal cu un "mega display", care ar fi gata de debut. Ar putea fi vorba despre Nokia 7.1 Plus, care ar trebui să vină în continuarea lui Nokia 7.1, anunţat săptămâna trecută.

Acel telefon se remarcă prin ecranul HDR, pentru prima oară pe un device Nokia. E drept că diagonala e de doar 5.84 inch, deci se putea şi mai şi. Nokia 7.1 este un telefon midrange, cu procesor Snapdragon 636, 3 sau 4 GB RAM şi 32 sau 64 GB stocare. Avem şi 4 camere la bord, două în faţă, două în spate. Handsetul rulează Android stock, sub iniţiativa Android One.

Teaserul a fost postat de către filiala indiană Nokia şi a fost şters de pe Twitter între timp. Dacă e vorba despre Nokia 7.1 Plus, acel terminal ar putea veni cu un ecran de 6.18 inch, tot cu suport HDR10. Noi încă aşteptăm un telefon de gaming Nokia, care a tot primit teasere în ultima vreme şi nu s-a concretizat. Posibil să coincidă cu acest model, pentru că ecranul este un aspect vital la telefoanele de gaming.

Mă aştept şi ca Nokia 7.1 Plus să vină cu procesor Snapdragon 636 sau 660, până la 6 GB RAM, 64 sau 128 GB stocare, slot microSD şi cameră duală cu optică Zeiss în spate. Aceasta din urmă e clar indicată de teaser printr-o siluetă în spate. În condiţiile în care până şi iPhone XS Max are diagonală de 6.5 inch, ideea de "Mega Display" pare puţin forţată la 6.18 inch.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×