Nou speakerphone pentru masina Sony Ericsson HCB-108 rezista 700 de ore

Autor:  | Publicat în:  Gadgets 1.093 ori
<b>Nou speakerphone pentru masina Sony Ericsson HCB-108 rezista 700 de ore</b>Oferind cel mai lung timp de convorbire si standby de pe piata, speakerphone-ul Sony Ericsson HCB-108 pentru masina soseste cu suport Bluetooth si va permite sa fiti mereu in contact cu prietenii si familia, chiar si din mers. Accesoriul masoara 119 x 61...

Oferind cel mai lung timp de convorbire si standby de pe piata, speakerphone-ul Sony Ericsson HCB-108 pentru masina soseste cu suport Bluetooth si va permite sa fiti mereu in contact cu prietenii si familia, chiar si din mers.

Accesoriul masoara 119 x 61 x 14 mm si soseste cu tehnologie de anulare a zgomotului de fond si de reducere a ecoului, Bluetooth 2.0 si procesare digitala a semnalului. Speakerphone-ul cantareste 93 de grame si ofera un timp de convorbire de 25 de ore si un timp de standby (GSM/GPRS) de pana la 700 de ore. Gadgetul este disponibil in variante de culoare neagra si argintie si va sosi in magazine catre finalul anului.

Sony Ericsson HCB-108 soseste impreuna cu un clip care ii permite atasarea in locul ales de dumneavoastra in masina, plus adaptor pentru aprinzatorul de tigara al masinii si un manual. Vom mai auzi de acest speakerphone, deoarece el va fi prezentat oficial in cadrul showului auto de la Paris, care debuteaza la inceputul lunii octombrie.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×