Google isi pune sperantele in primul telefon Android, lansat pe 23 septembrie

Autor:  | Publicat în:  Google 1.246 ori
<b>Google isi pune sperantele in primul telefon Android, lansat pe 23 septembrie</b>Succesul initiativei Android depinde de felul in care va fi primit si se va comporta HTC Dream, primul handset care utilizeaza OS-ul creat de catre OHA. Conform oficialului Google, Andy Rubin, telefonul va sosi pe piata in data de 23 septembrie, iar...

Succesul initiativei Android depinde de felul in care va fi primit si se va comporta HTC Dream, primul handset care utilizeaza OS-ul creat de catre OHA.

Conform oficialului Google, Andy Rubin, telefonul va sosi pe piata in data de 23 septembrie, iar gigantul motoarelor de cautare spera sa revolutioneze Internetul wireless pe telefoanele mobile, dupa cum a facut-o in cazul cautarii pe PC. Reuters ne informeaza ca T-Mobile USA va lansa primul handset Android la New York, la data anterior mentionata, dupa cateva amanari succesive. Presiunea este mare, de vreme ce Google concureaza cu OS-ul Windows Mobile, Apple iPhone OS X, si restul sistemelor de pe piata.

Inainte de a lucra cu Google, HTC s-a bazat pe software-ul Microsoft Windows Mobile pe terminalele sale, asumandu-si acum riscul de a intra in era Android prin intermediul terminalului Dream. Acesta din urma va oferi suport Gmail sau YouTube, iar producatorul sau spera sa atraga si alti consumatori decat cei din categoria business, publicul tinta de obicei pentru smartphone-uri.

Pachetul de softuri Android este bazat pe munca unor developeri independenti, care au creat mii de aplicatii, fie responsabile de sharing al pozelor, fie de modificare a setarilor in functie de locul in care va aflati, sau cu numeroase alte functii. Acesta softuri vor fi disponibile prin Android Market, un soi de App Store, varianta Google si foarte probabil fara plata.

In ce priveste browserul Chrome au existat speculatii ca si acesta va sosi pe handsetul Android, dar Rubin confirma acum zvonurile dand 3 variante de nume pentru versiunea mobila a aplicatiei: Chrome Lite, Chrome To Go si Chrome Mobile.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×