Totul despre XPERIA X1

Autor:  | Publicat în:  Sony Ericsson 1.781 ori
<b>Totul despre XPERIA X1</b>Aruncand o privire pe webcastul de pe site-ul inxperia, descoperim parerile persoanelor implicate in proiectul XPERIA X1, cel mai asteptat terminal Sony Ericsson al anului. Astfel aflam ca 2 oficiali SE au folosit deja de luni bune terminalul si se...

Aruncand o privire pe webcastul de pe site-ul inxperia, descoperim parerile persoanelor implicate in proiectul XPERIA X1, cel mai asteptat terminal Sony Ericsson al anului.

Astfel aflam ca 2 oficiali SE au folosit deja de luni bune terminalul si se declara incantati de potentialul sau. In cadrul webcastului, le-au fost puse intrebari celor 2, din toate colturile lumii, din Iran pana in Japonia si din Marea Britanie pana in India. Conform webcastului, telefonul are un feeling metalic si este robust, mecanismul sau glisant fiind foarte rezistent. Avem de-a face cu un handset construit cu grija, comparabil cu un costum de calitate.

De-a lungul interviului am remarcat faptul ca se pune enorm de mult accentul pe cele 9 panouri ale lui XPERIA X1, practic un set de 9 desktop-uri customizate, mereu la dispozitia dumneavoastra. Fiecare astfel de mini-desktop soseste cu propriile iconuri, pe care dumneavoastra le alegeti, sau puteti chiar descarca panou-uri de pe site-urile oficiale. Spre exemplu, veti folosi un mini desktop media atunci cand doriti sa vizionati un film, avand toate optiunile la indemana si veti trece apoi la un panou business cu care veti edita documente in Word, veti citi mailuri si chiar face prezentari in PowerPoint.

Sony Ericsson XPERIA X1 va sosi in data de 30 septembrie cu un bonus necunoscut pentru noi pana acum, filme full in memoria sa, dar oferta se aplica doar in cazul anumitor tari. Filmul va rula la 30 fps, iar XPERIA a fost laudat de intervievatii din webcast si pentru ca ar fi unealta ideala pentru blogging si pentru omul de afaceri. Tastatura sa QWERTY este comoda si permite scrierea cu usurinta a mailurilor lungi, realizarea conferintelor web, utilizarea lui Facebook si Google Maps plus ca handsetul suporta recunoasterea scrisului de mana.

In cele din urma am aflat ca "miezul" lui XPERIA X1 este un procesor de 528 MHz, insotit de 380 MB de memorie interna, care permit rularea simultana a numeroase aplicatii. In plus, GPS-ul si functiile handsetului va vor permite sa va orientati cu usurinta intr-un oras nou, rezervand foarte rapid bilete de avion si o camera la hotel. Ca un mic defect putem sa mentionam lipsa iesirii TV si faptul ca va trebui sa incarcati handsetul zilnic, sau o data de la 2 zile, tribut platit specificatiilor sale si ecranului, mare consumator de energie.

Pentru cei care scriu in limbi straine (rare), SE XPERIA X1 soseste cu taste dedicate (cu accent si alte simboluri), iar ecranul este compatibil cu stylus, lista completa de specificatii incluzand (pentru fanii YouTube) Flash si Java.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×