Noua generatie de conexiune 3G prezentata de DoCoMo la CEATEC 2008

Autor:  | Publicat în:  Tehnologie 1.109 ori
<b>Noua generatie de conexiune 3G prezentata de DoCoMo la CEATEC 2008</b>Pe langa telefonul care se desparte in 2 segmente, creat in colaborare cu Fujitsu, NTT DoCoMo a prezentat si noua generatie de conectivitate 3G in cadrul showului CEATEC 2008. Noua versiune de 3G poarta numele de 3GLTE si asigura o viteza de download de...

Pe langa telefonul care se desparte in 2 segmente, creat in colaborare cu Fujitsu, NTT DoCoMo a prezentat si noua generatie de conectivitate 3G in cadrul showului CEATEC 2008.

Noua versiune de 3G poarta numele de 3GLTE si asigura o viteza de download de 250 Mbps, in vreme ce uploadul ajunge la 50 Mbps. DoCoMo a demonstrat oficial aceste performante, conectand doua console PlayStation cu ajutorul tehnologiei 3GLTE. Conform jurnalistilor prezenti la acest test, nu a existat pic de lag in cadrul conexiunii stabilite intre console.

3GLTE

Showul nu s-a terminat aici, caci DoCoMo a tinut sa prezinte la standul sau si viitoare terminale concept, nefinisate inca. Am putut admira telefoane care incorporeaza proiectoare, handseturi multimedia performante, cu ecran rotativ orizontal sau terminale cu avansate functii muzicale, care sosesc insotite de boxe sau chiar de un gamepad pentru jocuri.

3GLTE

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×