Sony Ericsson Rika, scapat pe Internet, varianta Walkman a lui G705

Autor:  | Publicat în:  Sony Ericsson 1.488 ori
<b>Sony Ericsson Rika, scapat pe Internet, varianta Walkman a lui G705</b>Blogul neoficial Sony Ericsson a organizat cu o saptamana in urma un mic concurs fara premii, care presupunea ghicirea numelui unui telefon mobil Sony Ericsson, doar vazandu-i jumatate din ecran. Ei bine, era vorba despre Sony Ericsson Rika, varianta...

Blogul neoficial Sony Ericsson a organizat cu o saptamana in urma un mic concurs fara premii, care presupunea ghicirea numelui unui telefon mobil Sony Ericsson, doar vazandu-i jumatate din ecran. Ei bine, era vorba despre Sony Ericsson Rika, varianta muzicala a lui G705.

Iata ca acum acest handset a scapat pe Internet, in varianta de culoare rosie, iar zvonurile afirma ca ar exista si o versiune argintie. Rika este un slider inspirat, dupa cum mentionam anterior din modelul G705, anuntat de catre producator la inceputul lunii septembrie. Imaginile scapate cu acest nou handset au aparut pe un site tailandez de fani SE, dar ele au disparut subit apoi.

Sony Ericsson Rika

Specificatiile telefonului nu sunt cunoscute, in afara display-ului cu dimensiuni decente, a prezentei unei camere foto, a uneia pentru video convorbiri si a celebrului player audio Walkman. Ne asteptam cat de curand la o prezentare video a lui Rika si poate chiar si la o experienta hands on a unui utilizator norocos.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×