Sony Ericsson XPERIA X1 e acum disponbil in magazine!

1.487 ori
<b>Sony Ericsson XPERIA X1 e acum disponbil in magazine!</b>Mult-asteptatul smartphone Sony Ericsson XPERIA X1 este acum disponibil in magazine, pentru fanii rabdatori care nu si-au cumparat deja un HTC Touch Diamond sau un iPhone 3G. Maine urmeaza o alta premiera de marca, anuntul oficial al lui Nokia Tube,...

Mult-asteptatul smartphone Sony Ericsson XPERIA X1 este acum disponibil in magazine, pentru fanii rabdatori care nu si-au cumparat deja un HTC Touch Diamond sau un iPhone 3G. Maine urmeaza o alta premiera de marca, anuntul oficial al lui Nokia Tube, cunoscut si ca XpressMusic 5800.

Asamblat de catre HTC si sosind cu sistem de operare Windows Mobile, XPERIA X1 foloseste o interfata superba, care redefineste conceptul de desktop  mobil si widgeturi. Cu cateva luni in urma va informam, si speriam ca X1 ar putea fi amanat pana in 2009, dar din fericire aceste speculatii nu s-au adeverit.

Handsetul este acum disponibil in Marea Britanie, Germania si Suedia, urmand sa soseasca in restul Europei, in Asia si America Latina la finalul anului 2008. De abia a fost lansat acest smartphone Sony Ericsson si deja producatorii sai iau in calcul o noua versiune, dar una fara Windows Mobile. Daca este sa ne luam dupa ultimele zvonuri, este posibil chiar sa vedem si Android pe un eventual XPERIA X2.

via: GSMDome.com

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×