Android 6.0 Marshmallow sosește acum și pe Asus ZenFone Max

1.557 ori
<b>Android 6.0 Marshmallow sosește acum și pe Asus ZenFone Max</b>În săptămânile precedente cei de la Asus au adus actualizarea la Android 6.0 Marshmallow atât pentru varianta de 5 inch a lui ZenFone 2 Laser, dar și pentru modeul de tip phablet cu display de 5.5 inch. Astăzi apare și pachetul software pentru modelul

Iată că acum, la câteva săptămâni după ce Android 6.0 Marshmallow poposea pe cele două variante ZenFone 2 Laser ( ZE500KL, ZE550KL), Asus aduce noul pachet software și pentru modelul ZenFone Max. Phablet-ul cu a sa baterie generoasă primesc astfel modul Doze la pachet, dar și alte funcționalități interesante.

Scăpăm și de bloatware odată cu această actualizare, aplicațiile Asus Email, Asus Calendar și Asus Messaging fiind înlocuite aici cu soluțiile celor de la Google (Gmail, Google Calendar, Google Messenger). De asemenea, Android 6.0 Marshmallow ne oferă posibilitatea de a alege ce funcții să fie utilizate de către aplicațiile instalate pe dispozitiv.

Vă reamintim că ZenFone MAX sosește cu display HD de 5.5 inch, procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 410 de 1.2 GHz, cu 2 GB memorie RAM și cu 8 sau 16 GB spațiu intern de stocare în funcție de varianta aleasă. Primim și o cameră foto principală de 13 megapixeli cu deschidere f/2.0 și focalizare laser, respectiv o baterie generoasă de 5000 mAh care poate încărca și alte dispozitive via cablu OTG.

Mulțumim pentru pont lui Nicolae Minga!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×