Iată cum arată interfața Samsung pe terminalele Tizen low end; Bonus: detalii despre telefonul Tizen SM-Z130H

776 ori
<b>Iată cum arată interfața Samsung pe terminalele Tizen low end; Bonus: detalii despre telefonul Tizen SM-Z130H</b>Noi detalii despre viitoare telefoane Tizen de la Samsung, dar și interfața de pe modelele sale low end cu Tizen au apărut azi pe web. Mai jos vedeți câteva capturi de ecran și aflați și ce dotări are modelul SM-Z130H. &nbsp; Acest handset a avut...

Noi detalii despre viitoare telefoane Tizen de la Samsung, dar și interfața de pe modelele sale low end cu Tizen au apărut azi pe web. Mai jos vedeți câteva capturi de ecran și aflați și ce dotări are modelul SM-Z130H.

Acest handset a avut profilul User Agent publicat pe site-ul Samsung cu o săptămână în urmă, confirmând astfel existența sa. Terminalul e cunoscut intern și sub numele de cod KIRAN și vine cu un display TFT LCD cu rezoluție de 800 x 480 pixeli, un procesor dual core Spreadtrum SC7727S, cu frecvența de 1.2 GHz, GPU ARM Mali 400 la 460.8 MHz și 512 MB RAM. în plus, el dispune și de o cameră principală de 3.2 MP cu blitz LED și o cameră frontală de 0.3 MP.

Samsung Tizen

Pe partea de conectivitate avem Bluetooth 4.0, GPS, Glonass, WiFi, WiFi Direct și un port microUSB 2.0 pentru încărcare și sincronizare. Acesta este un device dual SIM, care aduce și radio FM. în ce privește noul look al lui Tizen OS, el poate fi admirat în capturile din acest articol. Interfața da senzația unui TouchWiz mai light, iar unele dintre funcțiile de pe terminalele moderne Samsung au fost portate aici, inclusiv Private Mode și Ultra Power Saving Mode.

Iată cum arată interfața Samsung pe terminalele Tizen low end; Bonus: detalii despre telefonul Tizen SM-Z130H

și pachetul de iconuri aduce foarte mult cu cel de pe Android. Cum vi se pare această versiune de Tizen?

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×