Samsung îşi va reduce forţa de muncă pentru a tăia din costuri; Până la 30% din angajaţi ar putea fi disponibilizaţi

Autor:  | Publicat în:  Samsung 670 ori
<b>Samsung îşi va reduce forţa de muncă pentru a tăia din costuri; Până la 30% din angajaţi ar putea fi disponibilizaţi</b>Samsung Group are intenţia de a &icirc;şi reduce numărul de angajaţi prin restructurări destul de serioase in perioada următoare. Segmentul managerial e si el vizat de acest val de concedieri, se pare. &nbsp; Dorinţa Samsung este de a reduce din...

Samsung Group are intenţia de a îşi reduce numărul de angajaţi prin restructurări destul de serioase in perioada următoare. Segmentul managerial e si el vizat de acest val de concedieri, se pare.

Dorinţa Samsung este de a reduce din costuri şi a elimina din organigramă angajaţii cu performanţe mediocre, conform unui oficial. În plus, vor exista disponibilizări şi în ţările unde Samsung are fabrici. Analiştii şi specialiştii din industrie se aşteaptă ca Samsung Electronics să concedieze până la 30% dintre angajaţii săi, încercând să taie costurile în zone precum finanţe, resurse umane şi marketing.

Creşterea în popularitate a producătorilor chinezi de telefoane şi-a pus amprenta pe Samsung, care chiar şi cu 4 telefoane de succes în 2015 resimte presiunea concurenţei de la firme ca Xiaomi. Managerii peste 50 de ani şi oficialii care nu au fost promovaţi la un nivel înalt sunt şi ei vizaţi de restructrurare. Samsung Heavy Industries, ramura care produce nave maritime de la Samsung a început deja să primească demisii în bloc ale angajaţilor.

Samsung SDI, care se ocupă de producţia bateriilor va urma o direcţie similară. Vom afla şi ce directori şi manageri pleacă în decembrie.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×