Noua tabletă Lenovo Miix 2 disponibilă În România

Autor:  | Publicat în:  Lenovo 1.484 ori
<b>Noua tabletă Lenovo Miix 2 disponibilă În România</b>Ieri, cei de la Lenovo ne-au anunțat prin intermediul unui comunicat de presă faptul că noua lor tabletă, Lenovo Miix 2 a fost lansată și la noi în țară. Tableta vine chiar și cu un slogan propriu : &ldquo;Mică și puternică&rdquo;, ea fiind...

Ieri, cei de la Lenovo ne-au anunțat prin intermediul unui comunicat de presă faptul că noua lor tabletă, Lenovo Miix 2 a fost lansată și la noi în țară. Tableta vine chiar și cu un slogan propriu : “Mică și puternică”, ea fiind prezentată ca fiind o mini-tabletă cu Windows. Lenovo Miix 2 este cea mai bună combinație între confort și performanță, fiind foarte comodă și puternică pentru a face toate lucrurile de care avem nevoie.

Tableta vine cu Windows 8.1 și programul Microsoft Office Home & Student 2013 preinstalat. Ca principale caracteristici menționăm procesorul Intel Bay Quad-core 1.8 GHz, bazat pe arhitectura lui Intel Atom S și integrat cu tehnologia Intel HD Graphics (Gen7), având tehnologia Clear Video HD. Display-ul măsoară 8 inch, format 16:10, cu o rezoluție 800x1280 pixeli și un unghi de vizualizare de 178 grade.

Lenovo Miix 2

Avem disponibil 2 GB memorie RAM, 32 sau 64 GB memorie internă, și stocare eMMC de pâna la 128 GB. De asemenea, tableta vine cu WiFi, Bluetooth, 3G, o cameră foto principală de 5 megapixeli și una secundară pentru videoconvorbiri de 2 megapixeli. Lenovo Miix 2 cântărește 350 grame și măsoară doar 8.35 mm în grosime. Ni se promite o autonomie de până la 7 ore de funcționare. Tableta este listată momentan doar pe evoMAG.ro la un preț de 1.599 lei, dar nu se știe data precisă când va fi în stoc.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×