Vodafone este primul operator din România care lansează servicii de roaming 4G

Autor:  | Publicat în:  Vodafone 1.164 ori
<b>Vodafone este primul operator din România care lansează servicii de roaming 4G</b>începând de astăzi, 7 noiembrie, toți clienții Vodafone care beneficiază de serviciile 4G vor dispune în roaming de internet la viteze 4G. Printre lista cu țările în care acest serviciu va fi disponibil se numără Italia, Spania, Portugalia și...

începând de astăzi, 7 noiembrie, toți clienții Vodafone care beneficiază de serviciile 4G vor dispune în roaming de internet la viteze 4G. Printre lista cu țările în care acest serviciu va fi disponibil se numără Italia, Spania, Portugalia și Grecia.

Acest lucru înseamnă că atunci când vom călători într-una din țările enumerate mai sus, vom putea folosi internetul 4G fără costuri suplimentare față de tarifele de roaming actuale. De asemenea și utilizatorii Vodafone din Italia, Spania, Portugalia sau Grecia se vor putea conecta la rețeaua 4G Vodafone România fără extra-costuri.

Tehnologia 4G aduce viteze de până la 150 Mbps și o viteză de upload de până la 50 Mbps, în funcție de viteza disponibilă în fiecare țară. în prezent, Vodafone România oferă acoperire 4G pentru 10 mari orașe: Arad, Bacău, Brașov, Cluj-Napoca, Constanța, Iași, Galați, Timișoara și București.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×