Încă o imagine cu Motorola Moto G, un Moto X mai accesibil

1.068 ori
<b>Încă o imagine cu Motorola Moto G, un Moto X mai accesibil</b>@evleaks e la posturi și ne oferă o nouă randare a telefonului Motorola Moto G, văzut de mulți drept un soi de Moto X Mini, în ciuda faptului că nu schimba mărimea sau designul prea mult, ci doar dotările. &nbsp; Terminalul este unul midrange, cu...

@evleaks e la posturi și ne oferă o nouă randare a telefonului Motorola Moto G, văzut de mulți drept un soi de Moto X Mini, în ciuda faptului că nu schimba mărimea sau designul prea mult, ci doar dotările.

Terminalul este unul midrange, cu ecran HD edge to edge cu diagonală de 4.5 inch, un procesor quad core Qualcomm de 1.2 GHz, 8 GB memorie internă și o cameră de 5 megapixeli în spate. în zona frontală vom avea o cameră de 1.3 megapixeli, iar handsetul va rula Android 4.3. Zvonurile afirmă că Moto G va costa foarte puțin, adică 160 de euro.

Rețineți că acest telefon nu a fost lansat încă și că Motorola a postat un teaser cu privire la data de 13 noiembrie. Acest device ar putea sosi atunci și aflați că există unele contradicții cu privire la specificațiile acestui device. Spre exemplu, o imagine de la GSMArena indica prezența unui ecran de 4.5 inch și a camerei de 5 MP, în vreme ce @evleaks vorbea despre camera de 8 MP și ecran de 4.7 inch. Vom vedea săptămâna viitoare!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×