Noua versiune Android intitulată pentru moment “L” va sosi cu o soluție de criptare a datelor

1.066 ori
<b>Noua versiune Android intitulată pentru moment &ldquo;L” va sosi cu o soluție de criptare a datelor</b>Cu toate că Apple oferă în aceste momente un pachet software mobil cu o mulțime de soluții de securitate, se pare că nu este singura companie. Prin intermediul unui raport al celor de la The Washington Post aflăm că și Google va aduce o soluție...

Cu toate că Apple oferă în aceste momente un pachet software mobil cu o mulțime de soluții de securitate, se pare că nu este singura companie. Prin intermediul unui raport al celor de la The Washington Post aflăm că și Google va aduce o soluție de criptare a datelor pe noua versiune Android L.

Cu toate acestea, pentru moment nu ni se oferă informații dacă soluția oferită de Google va fi de tip criptare completă a datelor sau nu. Totuși, aflăm că odată implementată, această funcție va cere utilizatorilor setarea unui cod special de deblocare ce nu va fi păstrat pe device sau în mediul online.

Datorită faptului că parola noastră nu va fi stocată în niciunul dintre mediile amintite mai sus, Google nu va avea cum să distribuie sub nici o formă acest detaliu. Aflăm și că Google lucrează la implementarea acestei funcții în Android L de câteva luni bune.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×